SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Skandal üstüne skandal

Skandal üstüne skandal

10 Temmuz 2015 Cuma - 09:26




Karayolları’nda çalışan 76 taşeron işçiyi 1 Temmuz’da işten çıkaran Özdemirler firmasının, aynı işçileri 7 Temmuz’a kadar sigortasız ve maaşsız çalışt





UZLAŞMA OLMADI

Giresun Karayolları Bölge Müdürlüğü’nde çalışan 76 taşeron işçi, emeklerinin karşılığını alamadıkları gerekçesiyle eylem başlattı. İki gündür iş bırakma eylemi yapan işçiler, dün görüştükleri taşeron firma ‘Özdemirler’ yetkilileri ile yine anlaşamadılar. İşçilerin öfkesi daha da büyüdü.

AŞ YOK MESAİ YOK

Çok zor şartlar altında çalıştıklarından yakınan işçiler, “Yemek yok, aş yok, mesai yok resmen hamal gibi çalıştırılıyoruz ve sadece bin TL maaş alıyoruz. Bin liraya müteahhitler kendileri çalışsınlar. Biz emeğimizin karşılığını alana kadar mücadelemize devam edeceğiz” dediler. Taşeron işçilerin eyleminde inanılmaz bir skandal ortaya çıktı.

HARAM OLSUN!

Özdemirler firmasının 76 işçiyi 1 Temmuz’da işten çıkardığı ve SSK’da sigortadan düşürdüğü, buna rağmen aynı işçileri 7 Temmuz’a kadar sigortasız çalıştırdığı ve üstüne üstlük bu parayı işçilere ödemediği öğrenildi. İşçiler, “Bizim 1 haftalık çalışmamızı da yediler. Haram olsun” sözleriyle hem isyan ettiler hem de yetkilileri göreve çağırdılar.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap