SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Sigortacıların şikayeti var

Sigortacıların şikayeti var

23 Kasım 2014 Pazar - 11:19




Türkiye Sigorta Acenteleri Zirvesi Trabzon’da başladı. Zirvede bir konuşma yapan Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Karasu





Doğu Karadeniz Tüm Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı İbrahim Sertel, sektörde yaşanan sorunları özetlediği konuşmasında "birlikten kuvvet doğar" ilkesiyle aşılmasını umduğunu belirtti. Sertel, "Çok aşırı bir rekabet ortamında çalışmaktayız. Bu nedenle daha önce serbest bırakılan komisyon indirimlerinin tekrar yasaklanmasını istiyoruz. Ayrıca çağrı merkezleri aracılığıyla sigorta yapılması birçok sakınca doğuruyor. Dolandırıcılara gün doğdu. Bu fırsat kullanılarak poliçe yapılıyor. Telefonda bilerek veya bilmeyerek insanlar ‘evet’ diyor. Yasalar bunu tanıyor. Bu yanlışa ‘dur’ demeliyiz" şeklinde konuştu. TTSO Meclis Başkanı M. Şadan Eren de, sigorta sektöründe nokta atışı yapılarak sorunların önem sırasına göre sıralanmasında fayda olduğunu belirtirken, TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ise, 10. yıla ulaşan Türkiye Sigorta Acenteleri Zirvesi toplantısının yıllardan beri düzenlenmesinde en büyük payı olan TÜSİAD Başkanı İbrahim Sertel ve Yönetim Kurulu üyelerini kutladı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap