SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Şifa niyetine Zigana Su

Şifa niyetine Zigana Su

01 Kasım 2013 Cuma - 11:05




Zigana Su Fabrikası Hamsiköy'de hizmete girdi. T.R. Zigana Su Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Atalay, “tüm riskleri fırsata dönüştüren ülkeler ancak kü





Türkiye’nin en büyük su şişeleme tesislerinden biri olan T.R. Zigana Su fabrikası Hamsiköy’de açıldı. Binri Azeri olmak üzere beş girişimci tarafından kurulan fabrikanın açılışına Maçka Kaymakamı Alper Balcı, TTSO Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, işadamları Hüseyin Reis, Firar Aydın ile çok sayıda vatandaş katıldı. Tesisin açılış konuşmasını yapan T.R. Zigana Su Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Atalay, "gelişen ve değişen dünyamızda ekonomiden siyasete, küresel güç dengelerinden bireysel yaşam standardına kadar tüm dinamikler hızlı bir değişime girmiştir. Bu değişimler dengelerin her an alt üst olmasına neden olmuştur. Bu küresel ekonomi her ülkede kriz yönetmek için tedbirler almaya çalışırken, tüm riskleri fırsata dönüştüren ülkeler ancak küresel ekonomide söz sahibi olmaktır. Rezonanas ailesi de bu risk analizlerini fırsata çeviren bir firma olarak paydaşlarına yeni olanaklar sunmaktadır. 2013 yılında da Rezonans A.Ş. olarak sermaye yapımızı daha da güçlendirdik. Daha birikimli, daha güvenli, daha çok kişiye ulaşarak muhtemel risklere karşı daha kuvvetli, daha temkinli bir yönetim yaklaşımı ile, bir yandan da yeni yatırım ve ortaklık fırsatlarına açık olarak ve odaklandığımız alanlarda seçici riskler alarak ülkemiz ve bölgemizdeki girişimlerimizi sürdürmeyi ve her zaman olduğu gibi iş hayatımızdaki çabalarımızı kurumsal sosyal sorumluluk alanlarına da taşımayı hedefledik ve şifa olan Zigana Suyu burada hizmete sunduk. 300 kişiye istihdam sağlıyoruz. Distribütörlerimizle bu sayı 4 bini buluyor” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap