SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > SGK başkanlığı çalışanları dinledi

SGK başkanlığı çalışanları dinledi

23 Şubat 2013 Cumartesi - 09:25




Artvin'de Sosyal Güvenlik Kurumu Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Yadigar Gökalp İlhan çalışanların sorunlarını ve çözüm önerilerini dinledi,





Artvin'de Sosyal Güvenlik Kurumu Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Yadigar Gökalp İlhan başkanlığındaki heyet, Türk Büro-Sen Artvin İl Temsilciliği'nin talebi üzerine kurum çalışanları ile bir araya gelerek çalışanların sorunlarını dinledi. Sosyal Güvenlik Kurumu Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Yadigar Gökalp İlhan, Yönetim Kurulu Üyesi Salih Kılıç, Sigorta Primleri Genel Müdürü Cüneyt Olgaç, Hizmet Sunumu Genel Müdürü Adem Onar, Rehberlik ve Teftiş Başkanı Dr. Sıdık Topaloğlu'nun aralarında bulunduğu heyet, kurum müdürü Latif Şahin'in ardından Artvin SGK İl Müdürlüğü önünde çiçekle karşılayan Türk Büro-Sen Artvin İl Temsilcisi Uğur Özer ve Şube Yönetim Kurulu Üyesi Hayati Çelik, SGK Başkan Yardımcısı Yadigar Gökalp İlhan'dan kurum çalışanlarının katılımıyla SGK çalışanlarının sorunlarının konu alınacağı bir toplantı talebinde bulundular. Talebe olumu yanıt veren İlhan, Artvin Çoruh Üniversitesi Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek konferansın ardından burada kurum çalışanlarıyla bir araya gelerek çalışanların sorunlarını ve sendikanın çözüm önerilerini dinledi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap