SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Seyyar ve kaçağa izin yok

Seyyar ve kaçağa izin yok

15 Mayıs 2013 Çarşamba - 09:44




Rize Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Altay ve Zabıta Müdürü Bayram Ali Sarı tarafından takip edilen operasyonla izinsiz kurulan çay ocağı kaldırıld





Rize Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri tarafından dolgu sahasında halk sağlığını tehdit eden ve izinsiz kurulan seyyar çay evi kaldırdı. Rize’de izinsiz olarak oto parkta konuşlanan çay evine yapılan operasyonda ; Belediye Başkan Yardımcısı Altay kanun ve yönetmeliklere aykırı olarak sokak cadde veya meydan gibi yerlerde sağlıksız ortamlarda satış yapan satıcıların, sattıkları malzemelere el konulacağını ifade etti. Altay Rize Belediyesi Zabıta müdürlüğü nezdinde nizam intizamı temin etmek için Belediye emir ve yasakları doğrultusunda il sınırları içerisinde sorumlu oldukları bölgelerde rutin görevlerine devam edeceklerini, bu ve bunun gibi seyyar yada kaçak yapılaşmalara müsamaha gösterilmeksizin yıkılacağını söyledi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap