SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Seyyar satıcıların tezgahları kırıldı

Seyyar satıcıların tezgahları kırıldı

05 Ocak 2016 Salı - 16:16




Ordu’nun Ünye ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından kaldırılması için uyarılan seyyar satıcıların tezgahları gece kırıldı.





Seyyar satıcıların tezgahları kırıldı... Yapılan gece operasyonundan sonra sabah tezgahlarını yerinde bulamayan seyyar satıcılar, savcılığa gidip suç duyurusunda bulundu.

98_5

20 yıldır Ünye’de seyyar balıkçılık yapan Murat Yelen, “Devletimiz doğuda terörle uğraşıyor, inşallah orayı temizlerler ve bizim derdimizle ilgilenmeye fırsatları olur. Belediye bize terörist muamelesi yapıyor. Biz ekmeğimizin derdindeyiz, kime ne zararımız var. Yetkililerden destek bekliyoruz. Bizimle iletişime geçsinler, kimse bizimle şu ana kadar görüşmedi. Perşembe günü yapacağımız eyleme kadar iletişime geçmelerini bekliyoruz” dedi.

87_6

Seyyar satıcı Kadir Ünal ise “Gece yarısı operasyonuyla tezgahlarımız toplanıp parçalanmış, bunu yapmaya kimsenin hakkı yok. Şimdi cumhuriyet savcılığına gidip suç duyurusunda bulunacağız. Perşembe günü büyük bir eylem yapıp, sesimizi ilgili yerlere duyurmaya çalışacağız” diye konuştu. Seyyar satıcılar daha sonra yazdıkları dilekçeleri savcılığa vererek suç duyurusunda bulundular.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap