SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Seyfi Göktekin göreve başladı

Seyfi Göktekin göreve başladı

20 Haziran 2016 Pazartesi - 13:23




Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Eğitim Uzmanı olarak görev yapan Seyfi Göktekin Giresun Üniversitesi Rektörlüğü Basın Yayın Koordinatörü olarak g





Giresun Üniversitesi Rektörlüğü Basın Yayın Koordinatörü olarak göreve getirilen seyfi gültekine ve Giresun Üniversitesi Rektürü Sayın Prof. Dr. Cevdet COŞKUN yeni görevlerinde başarı dilemek için ziyarette bulunan gazetemiz temsilcisi erkan başkıran basın koordinatörüne getiren Seyfi Göktekin yaptığı açıklamada “Giresun Üniversitesi ilimizin en önemli değerlerinindendir.

Bir eğitimci olarak Üniversitemizin kalkınmasına ve hak ettiği noktaya getirmek hepimizin borcudur. Üniversitemizde bir yönetim değişimi olmuştur. Giresun Üniversitesi Rektürü Sayın Prof. Dr. Cevdet Coşkun atanmıştır. Sayın Rektörümüze Basın Yayın Koordinatörü olarak bizi uygun görerek görevlendirmesinden dolayı teşekkür ediyorum. Rektörümüzün yükünü almaya, yükünü bölüşmeye talibiz. Yeni Yönetim olarak el birliği ile başta Giresun Üniversitemizi hak ettiği noktaya getirmek için çalışacağız.” dedi.   

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap