SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Sen Trabzon'un hakkını savun

Sen Trabzon'un hakkını savun

24 Haziran 2015 Çarşamba - 09:13




Trabzon Barosu’nun binasına göz diken Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na sert eleştirilerde bulunan Avukat Nedim Şenol Çe





Trabzon Barosu'nu Arafilboyu'ndaki binadan tahliye etmek isteyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na tepkiler bitmek bilmiyor. 30 gün içinde binanın boşaltılmasını isteyen Gümrükçüoğlu’na bir tepki de Avukat Nedim Şenol Çelik’ten geldi. Facebook hesabında “Devletin koruyamadığı binayı Trabzon Barosu korumuş ve yaşatmıştır. Binanın taş duvarları dışında neredeyse herşeyi yeniden yapılmıştır” diyen Nedim Şenol Çelik, “Sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu " ‘o binada bütün Trabzon'un hakkı var’ dedi. Başkan doğru söylüyor. Biz de aksini iddia etmiyoruz. Bina tüm Trabzon'a hizmet ediyor. Sayın Başkan araştırsın. Kocasından dayak yiyen geliri olmayan kadın, hangi binada hizmet alıyor? Nafakası ödenmeyen kadın, hangi binada hizmet alıyor? Maaşı, fazla mesai ücreti, kıdem tazminatı ödenmeyen, parası olmadığı için dava açamayan işçi, hangi binada hizmet alıyor? Ceza davalarında kanun gereği avukat tutamayan sanıklara, hangi binada hizmet veriliyor? Trabzon'un İnsan Hakları Merkezi neresi? Herhangi bir Hukuk Fakültesi’nden mezun olup ta avukat olmak isteyen Trabzon'un çocukları, hangi binada eğitim görüyor? ‘Trabzon'un avukatları daha kaliteli hizmet versin’ diye avukatlara, hangi binada eğitim veriliyor? KTÜ Hukuk Fakültesi ile hangi binada işbirliği yapılıyor?”

Çelik, “Sayın Başkan Trabzon Barosu ile uğraşmasın, Trabzon'un haklarının peşinde ise tüm Trabzon'un hatta tüm Trabzonsporluların hakkı olan bir şeyin peşinden koşsun. Trabzonsporun kupasınının peşinden gitsin. Söz verdiği Şike Anıtı’nı yapsın” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap