SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Şehri kilitlemeyin!

Şehri kilitlemeyin!

22 Nisan 2017 Cumartesi - 18:18




İnşaat Mühendisleri odası başkanı Murat Yazıcı, AVM inşaatının şehir içinde olmasına tepki göstererek inşaatın birçok sakıncası olduğunu belirtti.





Mustafa BAYRAK

Rize Yatırım A.Ş tarafından inşaatı sürdürülen AVM binası için tepkiler sürerken İnşaat Mühendisleri odası yapılacak olan AVM’nin büyük sakıncalar taşıyacağını söyledi. Rize Şehir Stadyumu yerine arsası Rize Yatırım A.Ş ye bağışlanan eski stadyum yerine inşaatı devam eden AVM ye birçok STK ile birlikte Rize İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Murat Yazıcı da tepki koydu. Yazıcı yaptığı açıklamada, “Şehri büyütmek istiyorsak, şehrin dışına AVM binasını taşımak zorundayız, şu an inşaatı devam eden AVM binasından mutlaka vaz geçilmeli ve şehrin dışında uygun bir alanda yapılmalı.” Dedi.

VAZGEÇİLMELİ

Yazıcı açıklamalarını şöyle sürdürdü: “İleride duyacağımız pişmanlık yerine şu an bu inşaatı durdurup bu alanda sportif ve sosyal tesis yapmalıyız. Bu mahallede 400 e yakın insan yerinden , ata ocağından taşınmak zorunda kalıyor. Karayolları tarafından kılıfına uydurularak Salarha tüneli veya çevre yolu bahane gösterilerek AVM ye kıyak çekmeye çalışılıyor. Şehri kilitlemeye kimsenin hakkı yok, şehri büyütmek genişletmek isteyenler şehri kapatmaya başladı. Bu doğru değil. Bir an önce AVM den vaz geçilmeli” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap