SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Şehitler ölmez vatan bölünmez

Şehitler ölmez vatan bölünmez

19 Aralık 2016 Pazartesi - 08:43








Yeni stadın açılışını Katar Emiri ile birlikte Kur’an okunarak yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gündeminde hain saldırılar vardı. Erdoğan, “Alçak bomba saldırısı bugünkü sevincimizi gölgeledi. İstediğiniz kadar terör estirin, bu milleti asla bölemeyeceksiniz. Ne dedik? Hep birlikte Türkiye olacağız” dedi.

ERDOĞAN NELER SÖYLEDİ

“Alçak bomba saldırısı bugünkü sevincimizi gölgeledi. Bugünkü programımız farklıydı. İşin eğlence faslını bir kenara koyduk, dedik ki, 'İnşallah eğlenceleri farklı bir zamanda yaparız. Ama bu acımıza gölge düşürmeyiz dedik.”

HEP BİRLİKTE TÜRKİYE

“Terörün amacı ülkemizi kısır gündemine hapsetmektir. Biz bu tuzağa düşmeyeceğiz. İstediğiniz kadar terör estirin, bu milleti asla bölemeyeceksiniz. Bu yolda hep beraber bizler can vermeye hazırız, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ne dedik? Hep birlikte Türkiye olacağız.”


DEVPROJELERE DEVAM

“Terörle mücadelemizi kararlılıkla yürütürken projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz. İnşallah salı günü Avrasya Tüneli'nin de açılışını yapacağız. Denizin altından inşallah Avrupa'dan Asya'ya çift katlı tünelden araçlar geçmeye başlayacak. ”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap