SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Şehit ailesinden Vali Öz’e ziyaret

Şehit ailesinden Vali Öz’e ziyaret

10 Şubat 2015 Salı - 16:59




İstanbul’da canlı bomba saldırısında şehit olan Kenan Kumaş’ın ailesi Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’ü makamında ziyaret etti.





Şehit Kenan Kumaş’ın ailesine tekrar baş sağlığı dileyen Vali Öz ”Bu memleket zor bir coğrafya. Onu korumamız lazım. Bu memleketin düşmanları olmuştur ve bundan sonra da olacaktır. Birilerini maşa olarak kullanıyorlar. Ama bizim insanımız memleketi için her türlü fedekarlığı yapıyor ve yapmaya hazır. Bizim evladımız da bu uğurda şehit oldu. Ancak Normalde düşünüldüğünde bunlar çok fazla dayanılabilecek acılar değil. Sizler bu süreçte büyük bir olgunluk ve metanet gösterdiniz. Bunun bir kader olduğunu kabul edip evladımızın şehadetini bu şekliyle karşıladınız. Devlet, millet olarak bize düşen görev onların hatırasını yaşatmak. Onların canını geri getirme şansımız yok ama onların emanetlerine hep beraber sahip çıkacağız. Şehitlerimizin bize bıraktığı evlatlarımızın güzel bir şekilde yetişip devlete millete hayırlı olmasını ümit ediyorum” dedi.

Şehit Kenan Kumaş’ın da emanetlerine hep beraber sahip çıkacaklarını belirten Vali Öz, “Bu süreçte bütün kurumlarımızla birlikte devletimiz, sivil toplumumuz ve vatandaşlarımız acılarımızı paylaşmak için bir bütün oldular. Hayırsever vatandaşlarımız devletimizin sağladığı imkanlarla bir yardım kampanyası yaptılar. Bu yardım kampanyası çerçevesinde belli bir meblağ oluştu. Onu bize emanet ettiler. Bizde onu size tevdi edeceğiz. Böylelikle bizde evladımıza, ailemize güzel yaşayabilecekleri bir yuvayı da bu şekliyle oluşturmuş oluruz. Bir başka hayırseverimizin benzer bir desteği yardımı oldu. Ona da teşekkür ediyoruz. Tekrar sizlere başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin diyorum. Bu gücünüz, anlayışınız ve metanetinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Şehidin babası Ahmet Kumaş da, Vali Öz ‘e ve destek veren herkese teşekkür etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap