SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Şehit aileleri baş tacımızdır

Şehit aileleri baş tacımızdır

04 Nisan 2017 Salı - 18:36




Rize’de kurulan Anadolu Karakoyunluları Kültür ve Dayanışma derneği, şehit ve gazi aileleri ile buluştu. Dernek Başkanı Recep Ali Karakoyunlu, “Şehit





Anadolu Karakoyunluları Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Recep Ali Karakoyunlu dernek kuruluşunun yeni olduğunu ve birçok ilke imza atacaklarını söyleyerek, “Önceliğimiz şehit ailelerimiz olacak” dedi. Dernek Başkanı Recep Ali Karokuyunlu Karakoyunluların oğuz türlerinden gelen bir Türkmen oymağı olduğunu ve Anadolu’nun, İran ve Azerbaycan olmak üzere dünyanın pek çok bölgesinde nüfusu olduğunu, derneğin kurulması ile birlikte Rize’de ki şehit aileleri ile bir araya geldiklerini belirterek, “Vatan için ölmek herkese nasip olmaz, önceliğimiz şehit ailelerimiz ve bu mukaddes topraklar için can veren insanların yakınlarına desteklerimiz ve onlara karşı olan borcumuzu ödemeye devam edeceğiz. Onlar bizim baş tacımızdır” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap