SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Satıcı ile alıcı bir araya geldi

Satıcı ile alıcı bir araya geldi

20 Nisan 2017 Perşembe - 11:40




Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan yıllardır hayalı kurulan alıcı ve satıcının buluşmasını nihayet sağladıklarını söyledi.





Mustafa BAYRAK

Yıllar önce kurulan ve bir türlü hayata geçirilemeyen Rize Çay ihtisas Borsası ilk satışını borsa binasında yaptı. Yıllar önce kurulun ve bir türlü alt yapısı hazırlanamayan Rize Çay İhtisas Borsası Ticaret Borsası salonunda Satıcı ve alıcıları bir araya getirdi. Borsa Başkanı Mehmet Erdoğan “Rize Ticaret Borsamız kurulduğu günden bugüne değin sürekli gelişerek yeni faaliyetler ve yeni gelişmeler ortaya koymuştur. Özellikle bölgenin tek geçim kaynağı, ulusal düzeyde stratejik bir ürün olan Türk çayının dünya çay piyasalarında tanıtımı, akredite laboratuvarı, A sınıfı Akredite Borsa olarak bölgemizde ve Türkiye genelinde hizmet veren sayılı borsalar arasına girmiştir. Bizler gerek kuru çay üretim firmalarımızın gerekse bu ürünün pazarlamasının sağlanması konusunda ileri adımlar atmak istiyoruz.” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap