SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Sarp kapısı dert kapısı

Sarp kapısı dert kapısı

25 Aralık 2016 Pazar - 09:55




Türkiye’nin doğuya açılan kapısı olan Sarp Sınır Kapısı’nda yaşanan sıkıntıların çözümü Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin masasında bekliyo





POTANSİYEL İŞLEVİ

Sarp Sınır Kapısı'nın bölge ihracatı açısından taşıdığı öneme dikkati çeken DKİB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, “Kapının potansiyeli ölçeğinde işlevsel olması, gerek dış ticaret lojistiği gerekse yolcu giriş-çıkışları açısından tamamen sorunsuz şekilde rehabilite edilmesi gerektiğini Bakan Tüfenkçi’ye yeniden ilettik” dedi.

REVİZYON ÖNERİLERİ

Gürdoğan, Türkiye'nin 2023 ihracat hedefine erişmesi noktasındaki katkısının önemini ve bunun için yapılması aciliyet arz eden revizyon önerilerini Bakan Tüfenkci’ye aktardıklarını bildirdi. Gürdoğan, Sarp Sınır Kapısı'nın ihtiyaca, verimli ve sorunsuz cevap verecek şekilde genişletilmesini istediklerini belirterek, peron sayısının giriş-çıkış yapan araç ve yolcu sayısı oranında artırılması gerektiğini söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap