SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Samsun'da kırmızı ışık ihlali can aldı!

Samsun'da kırmızı ışık ihlali can aldı!

23 Kasım 2021 Salı - 16:23




Samsun'da kırmızı ışıkta geçen sürücü, aracı ile 2 otomobile çarptı. Gerçekleşen kazada 1 kişi hayatını kaybederken 2'si ağır olmak üzere 3 kişi de yaralandı.





Kırmızı ışık ihlali yine can aldı. Samsun'un Çarşamba ilçesinde bulunan Kavakdibi mevkisinde meydana gelen kazada Yücel T. yönetimindeki otomobil, kırmızı ışıkta durmayıp devam ederek önce Adem D.'nin yönetimindeki araca ardından ise Salih Zafer B. yönetimindeki araca çarptı.

Kazada sürücü Yücel T. ve yanındaki eşi Nurdan T ile diğer sürücülerden Adem D. yaralandı. Adem D.’nin aracında bulunan Kemal Gül ise yaşamını yitirdi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen ambulanslarla yaralılar Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Yücel ve Nurdan T. çiftinin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Kemal Gül’ün cansız bedeni morga kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap