A+ A-
Yorum
10

Samsun’da yakalanan maymun itfaiyeye de rahat vermedi!

Yayın Tarihi: 04.11.2026 - 10:09
Samsun İlkadım'da sokakta görülen maymun, itfaiye ekiplerince yakalandı. İstasyonda aracın altına saklanan maymun yeniden yakalanarak yetkililere teslim edildi.
Kaynak:İHA

Samsun’da sokakta görülmesi üzerine harekete geçen itfaiye ekipleri, maymunu yakalayarak istasyona götürdü. Ancak burada itfaiye aracının altına saklanan maymun, ekiplere bir kez daha zor anlar yaşattı. Uzun uğraşlar sonucu yakalanan hayvan, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Mahalle sakinleri maymunu görünce ihbarda bulundu

Olay, Samsun’un İlkadım ilçesinde yaşandı. Kıran ve Çatalarmut mahallelerinde bir maymunun sokaklarda dolaştığını gören vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi.

İhbarlar üzerine harekete geçen Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, yaptıkları çalışma sonucunda maymunu Kıran Mahallesi’ndeki bir binada yakaladı.

İtfaiye aracının altına saklandı

Yakalanan maymun, itfaiye istasyonuna götürüldü. Ancak burada da hareketli anlar yaşandı. Bulunduğu yerden kaçmaya çalışan maymun, itfaiye aracının altına saklandı.

Ekipler, maymunu bulunduğu yerden çıkarmak için uğraş verdi. Yapılan müdahalenin ardından yeniden yakalanan hayvan kontrol altına alındı.

Maymun Doğa Koruma ekiplerine teslim edildi

İtfaiye personeline zor anlar yaşatan maymun, işlemlerin ardından Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. İtfaiye personelinin maymunla hatıra fotoğrafı çektirmesi de yaşanan ilginç olayın dikkat çeken anları arasında yer aldı.

Etiketler