SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Sahte paraya kurban olmayın!

Sahte paraya kurban olmayın!

21 Eylül 2015 Pazartesi - 09:52




Kurban Bayramı öncesi emniyet birimleri harekete geçti. Karadeniz Bölgesi’ndeki kurban pazarlarını gezen polis ekipleri vatandaşları ve kurban satıcıl





KALPAZANLARA DİKKAT!

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kalpazanlar piyasaya çıkmaya başladı. Doğu Karadeniz Bölgesi’ndeki tüm kurban pazarlarını gezen polis ekipleri vatandaşları ve kurban satıcılarını dikkatli olmaları konusunda uyardı. Özellikle kırsal kesimden gelerek kurbanlıklarını satmak isteyen vatandaşlara yönelik kalpazanların harakete geçtiği öğrenildi.

KALEM DAĞITILDI

Giresun’da ise, polis ekipleri Kurban Bayramı öncesi hayvan pazarlarını dolaşıp hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı uyarıda bulunurken, esnaflara sahte para tespit eden kalem dağıttı. Vatandaşlar ile bire bir irtibata geçen Toplum Destekli Polis ekipleri halka sahte paranın anlaşılması konusunu örnekleyerek gösterdi.

MAĞDUR OLMAYIN


Kalemlerin dağıtımını bizzat gerçekleştiren Giresun İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, "Kurban satışlarında gayri meşru insanların harekete geçtiğini tespit ettik. Bu nedenle de 1 yıl boyunca hayvan besleyip Kurban Bayramı’nda karşılığını almak isteyen, alının terini kazanca çevirmek isteyen vatandaşlarımız mağdur olmasını istemiyoruz biz" diye konuştu.

Erkan BAŞKIRAN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap