SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Sağlıklı yaşam için yürüdüler

Sağlıklı yaşam için yürüdüler

16 Aralık 2015 Çarşamba - 10:45




"Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı" etkinlikleri çerçevesinde İl Halk Sağlığı Müdürlüğü’ne bağlı Güneysu Toplum Sağlığı Merkezi’n





Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı’nca yürütülen "Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı" etkinlikleri çerçevesinde İl Halk Sağlığı Müdürlüğü’ne bağlı Güneysu Toplum Sağlığı Merkezi’nce sağlıklı yaşam yürüyüşü gerçekleştirildi. Rize Halk Sağlığı Müdürü Mustafa Tepe, burada fiziksel aktivitenin arttırılmasının toplumsal bir sorun olduğunu ifade ederek, "Toplumun obezite ile mücadele konusunda bilgi düzeyini artırmak, yeterli, dengeli beslenme ve düzenli fiziksel aktivite alışkanlığı kazanmasını teşvik etmek amacıyla yaptığımız bu yürüyüşler fiziksel aktivitenin teşviki için büyük önem taşımaktadır" dedi. Yürüyüşü toplumda fiziksel aktivite konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirdiklerini vurgulayan Tepe, katılımcılara teşekkür etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap