SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Sabah; Trabzon Belediye Başkanı, Akşam; Zaman Gaze

Sabah; Trabzon Belediye Başkanı, Akşam; Zaman Gaze

13 Ocak 2015 Salı - 11:19








Bilindiği gibi, 50 yıl önce 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Bayramı idi, son yıllarda “Hüsran günü” oldu. 6 yıldan beri her 10 Ocak’ta Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, nezaket gösterip güne binaen bir organizasyon düzenletip, basın çalışanları ile buluşur. Biz de icabet ederiz. Bu yıl da ettik. Ama bazı meslektaşlarımızdan, “TOKİ kanalıyla ev sahibi olma konusundaki yüksek fiyatın normale dönüştürülmesinde yeteri kadar çabası olmadı” hesabıyla tepki koymayıp, gittiğimiz için eleştiri aldık. Birincisi; “sapla samanı karıştırmamak” lazım. Bu bir nezaket davetidir. Biz de bir meslek örgütünün temsilcisiyiz. Kaldı ki, Trabzon’un sahipliğinde ilk sırada sayılan belediyenin cemiyetin bilgisi dahilinde böyle bir organizasyona ev sahipliği yapması da normaldir. İkincisi; bizim varlığımız yazdıklarımız iledir.

10 Ocak günü de dahil olmak üzere bu konuda meslektaşlarımızın mağdur edildiğini çokça yazmadık mı? * Sabah Belediye Başkanımızın kahvaltısında, akşam da Zaman Gazetesi temsilcisinin yine 10 Ocak nedeniyle verdiği yemeğe katıldık. Birileri ötede beride, ya da benim kullanmadığım facebok’ta, falan filanda, mesleğimizle ilgili olmayan başka hesaplar adına, gidilmemesi gibi laflar edip, korkular servis etmeye çalıştılar. Onlar da yanlış yaptılar. Kendi bilecekleridir. Ama bizim işimiz, hele hele bir temsil göreviniz var ise, meslektaşlarımızı ötelemeden, itelemeden onların davetine icabet etmektir. Bu noktada sadece şunu da kulaklarına küpe olması hesabıyla hatırlatmak lazım: Bizim 10 yıl öncesinden yazdıklarımız, tespitlerimiz ortadadır. “Söz uçar yazı kalır” hesabıyla da herkesle, kamuoyu ile paylaşılmıştır. Bizden 10 yıl sonra bazı tespitlerden dem vurmaya çalışanlara, çıkar birileri “akılları yeni tekabül etti” derler.

ÖCALAN İLE MÜZAKERE YAPMAK...

“Paralel” dediklerinin “PKK ile dirsek temasında olduğunu” yazıp söyleyenlere, “Devlet direkt temasta değil mi?” diye sorduk. Aldığımız cevap: “Öcalan, devletle müzakere halindedir. Kendi istikbalini de devletle yapılacak barışa bağlamış ve silahların gömülmesini hedefleyen biri konumuna gelmiştir.” O zaman şu mu demektir? “Devlet 40 bin kişinin katili ile müzakere halindedir.”

PARA YIĞANLARA...

Balon kadar bir rahimden çıkıp, 2 metre karelik bir mezara girmek için, bu kadar yığmaya ne gerek var ki?


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap