SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Rus ruleti oyunu sonu oldu!

Rus ruleti oyunu sonu oldu!

02 Ocak 2013 Çarşamba - 17:25




Samsun'da barda arkadaşlarıyla şakalaşırken tabancasıyla Rus ruleti oynayan genç, kendisini başından vurması sonucu hayatını kaybetti.





Olay, Atakum ilçesi Adnan Menderes Bulvarı'nda bir barda dün akşam meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, beden eğitimi bölümü mezunu olduğu öğrenilen evli ve 5 çocuk babası Murat Sarıkoç (35), yılbaşı sonrası kapalı olan ve temizlik yapılan barda çalışan arkadaşlarını ziyarete gitti. Belindeki ruhsatsız toplu tabancasını çıkartan Sarıkoç, içindeki mermileri alıp bir mermiyi bırakarak Rus ruleti yapmak için mermi haznesini çevirdi. Arkadaşlarının gözleri önünde şaka olsun diye kafasına dayadığı tabancayı ateşleyen Sarıkoç, kendini vurdu. Ağır yaralanan Sırıkoç, kaldırıldığı özel bir hastanede yapılan müdahalelere rağmen bugün hayatını kaybetti. Murat Sarıkoç'un arkadaşları polise verdikleri ifadede, "Şaka yapmak istedi. Zaman zaman bu tür şakalar yaptığını söyledi. Kendisini uyarmamıza rağmen bize bu şakayı yaparken tabancanın içindeki merminin mekanizmanın neresinde olduğunu yandan fark ettiğini ve bu yüzden kendisine bir zarar gelmeyeceğini söyledi. Çok üzgünüm" dediler. Alkol kullanmadığı ve yakın çevresi ve arkadaşları tarafından sevilen biri olduğu öğrenilen Murat Sarıkoç’un cesedi, otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap