SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Rize'nin çehresi değişecek

Rize'nin çehresi değişecek

21 Nisan 2017 Cuma - 12:02




Rize Valisi Erdoğan Bektaş açıklamalarda bulunarak, “Havalimanı için bütün süreçler tamamlanıp temeli atıldı. Havalimanının varlığı Rize’nin çehresi d





Mustafa BAYRAK

 Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan ve bu yıl 41ncisi gerçekleştirilen Turizm Haftasının Rize’de ki resmi açılış töreni, İsmail Kahraman Kültür Merkezinde düzenlenen bir törenle gerçekleştirildi. Törene Rize Valisi Erdoğan Bektaş’ın yanı sıra Vali Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Rize Belediye Başkan Yardımcısı Çoşkun Yeğen, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Hocaoğlu ile turizm sektörü temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

SEKTÖRE OLUMLU KATKI

Rizelinin yıllardır hayalinde olan büyük çaplı altyapı yatırımlarının son yıllarda ardı ardına gerçekleştirildiğini, bu yatırımların turizm sektörüne çok önemli katkılar sağlayacağını belirten Vali Bektaş, “Rize-Artvin Havalimanı için bütün süreçler tamamlanarak temeli atıldı ve inşasına başlandı. Havalimanının varlığı Rize’nin çehresi değişecek. Başta turizm olmak üzere bütün sektörlere olumlu katkı sağlayacak. Bölgemiz son zamanlarda başta Arap turistler ve turizmciler olmak üzere dünyanın her yerinden ilgi görmeye başladı” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap