SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Rizelilerden Dündar'a ziyaret

Rizelilerden Dündar'a ziyaret

20 Aralık 2014 Cumartesi - 12:35




Bursa Rizeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin yeni yönetimi Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti.





Bursa Rizeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği başkanlığına seçilen Hızır Ofluoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, Bursa’da faal bir sivil toplum örgütü olmak istediklerini söyledi. Ofluoğlu, “Bir yandan Bursa’mızda yaşayan hemşerilerimize ulaşarak onların meselelerine çare ararken, diğer taraftan da gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerimizle Rize’mizin sosyal ve kültürel değerlerini tanıtmak ve yaşatmak istiyoruz” dedi. Ofluoğlu ve yönetimini tebrik eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, hemşeri derneklerine gereken desteği verdiklerini hatırlattı. Dündar, “Bursa’mızın en yoğun ilçesi olan Osmangazi, aldığı göç ile bugün adeta ülkemizin bütün renklerini bünyesinde barındıran eşsiz bir mozaik haline gelmiştir. Rizeli hemşerilerimiz de bu renkli mozaiğin bir parçası. Osmangazi Belediyesi olarak, Bursa Rizeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne gereken desteği vermeye hazırız” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap