SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Rizeli hackerlar çok kızdı

Rizeli hackerlar çok kızdı

25 Mart 2013 Pazartesi - 11:05




Rize'de 'Tayfa53' isimli hacker grubu Rize`de yapılan sağlık hizmetlerinden şikayetçi oldukları gerekçesiyle Rize Sağlık Müdürlüğü'ne ait web sitesi o





Rize Sağlık Müdürlüğü sitesini hackleyen gurup indeks sayfasına şu ifadeleri yazarak hack gerekçelerini açıkladı: "Bakın şimdi güzel ağabeylerim geldiniz, bize dediniz ki oyunuzu bize verin. Size en iyi sağlıklı ortamlarda en iyi hizmetleri bizler yapacağız. Dediniz mi? Demediniz mi? Bunda bir yalan sahtekarlık var mı? Yok! Şimdi bak sayın Rize sağlık müdürlüğü buraya yazdıklarımı not mu alırsın yoksa gider hesap mı sorarsınız onu bilemem; Rize Kültür Merkezi'nin orada 5 adet ambulans var değil mi? Geçtiğimiz günler 15 yaşındaki bir genç kız kalp rahatsızlığı nedeniyle kalp krizi geçirdi. Oradaki ambulansların hiçbirinin çalışır vaziyette görev yapamayacağını biliyor muydunuz? Ve bir diğeri sağlık görevlisine sorulan 'efendim üstte kalp krizi geçiren bir arkadaş var acil hastaneye göndermemiz gerekiyor' sorusuna sağlık görevlisi sanki kahveye girer gibi yanında bir çanta veya damar yolu açması için bir tıbbi malzeme bile getirmiyor ya bu nasıl bir izansızlık nasıl bir çalışmadır soruyorum. Sayın sağlık müdürüm....? Sayın Başbakana buradan selam gönderiyorum. Bu Rize milletini koyun mu zannediyorsun da buraya bakmıyorsun he. 37 ambulansın TSE-Ambulans Uygunluk Belgesi alamadığını bile bile halen Rize halkına zulüm ediyorsunuz... Yazık insanın canı bu kadar ucuz olmamalı. 15 yaşındaki o kız ölseydi peki ne olacaktı? Kim bunun hesabını verecekti. Hiç kimse altını çiziyorum kulun bir hesabı varsa Allah’ın da bir hesabı var sorulur, elbet. Şimdi ben buradan gidiyorum. Rize halkına selam, tayfa 53 Hacking Group geri döndü. Rizeli hemşerilerime yapılan tüm haksızlıkları karşısında olduğumuzu bilin....!” ifadeleri yer aldı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap