SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Rize’de “Olimpik Yürüyüş”

Rize’de “Olimpik Yürüyüş”

24 Mayıs 2012 Perşembe - 12:03




Rize Valiliği, Rize Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün desteğiyle 10 Haziran’da Rize'de yapılacak “Olimpik Yürüyüş” ile ilgili Rize Valiliği





Toplantıya, Vali Yardımcısı Mustafa Erkayıran, Rize Belediye Başkan Yardımcısı Osman Karavin, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan, Milli Olimpiyat Komitesi Genel Sekreteri Bilal Porsun ve Milli Olimpiyat Komitesi Üyesi Esat Yılmaer Katıldı. Toplantıda konuşma Yapan Rize Vali Yardımcısı Mustafa Erkayıran "Bildiğiniz üzere Türkiye’nin 2020 Olimpiyatları'na ev sahipliği yapma arzusu var. Tesislerimizi tamamlarken insanlarımız diğer yandan olimpiyat anlayışını özünde hissetmesi gerekiyor. Bizlerde Rize ili olarak 'Bu çorbada bir tuzumuz olsun' diyerek elimizden gelen katkıyı sağlamak istiyoruz” dedi. Rize Belediye Başkan Yardımcısı Osman Karavin “Ülkemizde 8 ilde yapılacak olan olimpik yürüyüşlerden bir tanesi de ilimizde 10 Haziran tarihinde yapılacak. Bize de Rize Belediyesi olarak desteğimizi esirgemiyoruz. Olimpiyat komitemize sağlamış oldukları birlik beraberlikten dolayı teşekkür ediyorum. Başbakanımızın ve Spor Bakanımızın mücadelesi sonucu inanıyorum ki Türkiye’de 2020 Olimpiyatları gerçekleşecektir. Ev sahipliğini Rize’nin yapacağı olimpiyatların öncesinde halkımıza olimpizm ruhunu aşılamamız boynumuzun borcudur” diye konuştu. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan ise “Rize’de 10 Haziran tarihinde olimpik gün ve koşusu gerçekleştirilecek. Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayarak Atatürk Caddesi ve Cumhuriyet caddesinde devam edecek Olimpik Yürüyüşümüze tüm halkımızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap