SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Rize'de fuhuş operasyonu

Rize'de fuhuş operasyonu

23 Ocak 2017 Pazartesi - 12:50




Rize'de, fuhuş ve fuhşa aracılık yaptığı iddiasıyla 42 kişi gözaltına alındı.





Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, teknik  ve fiziki takibin ardından üç otel ve gece kulüplerine yönelik operasyon  düzenledi.

 Operasyonda, "fuhşa aracılık" ettikleri iddiasıyla 2'si kadın 13 kişi,  "fuhuş yaptıkları" öne sürülen 21 yabancı uyruklu kadın ile 8 kişi gözaltına  aldı.

 Şüpheliler sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü. Emniyetteki  işlemlerin ardından 8 kişi savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, 6'sında  bulaşıcı hastalık tespit edilen 21 yabancı uyruklu kadın sınır dışı edildi.

 Şüphelilerden 13'ünün emniyetteki işlemleri devam ediyor.

 Müşteri listesi tutulmuş


 Operasyonda, müşterilerin isimlerinin tutulduğu, fuhşa aracılık  edilmesi ve yer temininden elde edilen komisyon miktarları ile fuhuş yapan  kadınların günlük kazançlarının yazılı olduğu ajanda ele geçirildi.

 Olayla ilgili çalışmalarının devam ettiği operasyon kapsamında,  ajandada yazılı bilgilerin çözümünün ardından yeni gözaltılar olabileceği ifade  edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap