SON DAKİKA



Haber > Rize > Üzülmez fark yarattı!

Üzülmez fark yarattı!

02 Mayıs 2018 Çarşamba - 10:22




Genç teknik adam zirve mücadelesi veren rakiplerini mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.





Çaykur Rizespor teknik direktörü İbrahim Üzülmez, zirve yolunda direk rakipleri sayılan takımlarla oynadığı maçlarda fark yarattı. Bu tip 6 puanlık maçların havasını futbolculuk döneminde iyi bilen genç teknik adam Üzülmez, teknik direktörlük kariyerinde ise adeta bir çok tecrübeli meslektaşına ders verdi.

Şampiyonluk yolunda Ümraniye’yi iki maçta mağlup etme başarısı gösteren Üzülmez, ligin en önemli kırılma maçı olan Gazişehir Gaziantep deplasman maçından da aldığı üç puan ile ikinci devre kampına moralli girmişti. Başarılı çalıştırıcısı ligin ikinci yarısında ise adeta sırat köprüsü üzerinden geçerken hiç telaş etmedi.

Ankaragücü’nü deplasmanda yenen Atmaca, bir sonraki deplasman maçında ise Boluspor’u deplasmanda tek farkla geçerek şampiyonluk yolunda kapıyı aralamasını bilmişti. Genç teknik adam yine bir deplasman maçında İstanbulspor’u üç golle geçmeyi başardı ve liderlik koltuğuna aldığı bu zaferlerle kimseyi yanaştırmamıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap