SON DAKİKA



Haber > Rize > Teröre karşı ortak hareket!

Teröre karşı ortak hareket!

07 Kasım 2017 Salı - 11:35




Milletvekili Karal, Tunus Devletinin FETÖ’nün Tunus’taki iki okulunu kapatması ile ilgili, “Bu gelişme iki ülkenin teröre karşı ortak hareket ettiğin





AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Tunus’a gitti. Karal, burada hem siyasilerle görüşme fırsatı buldu hem de bazı açılışlara katıldı. Tunus Nahda Hareketi Partisi lideri Raşid Gannuşi’nin misafiri olan Karal, parti merkezinde yapılan görüşmede Türkiye-Tunus ilişkileri konusunda etraflıca fikir alışverişinde bulunduklarını kaydetti. Tunus Sosyal Politikalar Bakanı Adil Cerbui ile görüşen Karal, yapılan bu ziyaretlerde Türkiye’nin başta ekonomi olmak üzere birçok alanda gelişme gösterdiğini ve bu gelişmenin hayatın her alanına olumlu bir şekilde yansıdığını anlattı. 

AÇILIŞA KATILDI

Karal, Türkiye Maarif Vakfı tarafından yaptırılan  “Uluslararası Maarif Okulu’nun açılışına katıldı. Eğitim dili içerisinde Türkçe’nin de olduğu okulda öğrencilerin Türkçe’yi iyi öğrenerek mezun olacağını belirten AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal “Cumhurbaşkanı’mız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla Tunus Devleti terör örgütü FETÖ’nün Tunus’taki iki okulunu kapattı ve bu okulları Türkiye Maarif Vakfı devraldı. Bu gelişme iki ülkenin teröre karşı ortak hareket ettiğinin en önemli göstergesidir.” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap