SON DAKİKA



Haber > Rize > Tedbir yoksa facia var!

Tedbir yoksa facia var!

03 Aralık 2023 Pazar - 15:20




Yazıcı “Deniz bize tedbir almayı hatırlattı. Eğer hastane yapılıp o dalgalar hastaneye zarar verseydi durum daha kötü de olabilirdi. Umarım tedbir alıp hastaneyi kurtarırlar” dedi.





ÖNLEM ALINACAK MI?

Rize’de deniz dolgusu üzerinde yapımına devam edilen Rize Şehir Hastanesi’nde birkaç gün önce dev dalgalar dolgu alanına zarar vermiş, hastanenin yapım yeri yeniden tartışma konusu olmuştu. Rize Kent Konseyi Başkanı Murat Yazıcı, İnşaat Yüksek Mühendisi Murat Yazıcı, “Orada sonuçta yatırım başladı.Bundan sonra orada önlem alınacak mı alınmayacak mı bunu konuşmak lazım” dedi.

UMARIM HASTANEYİ KURTARIRLAR

Yazıcı “Orada tahribatları gördükten sonra daha ciddi tedbirler almak lazım. Alınması gereken tedbirleri tekrar deniz bize hatırlattı. Dalga kıran eni boyu orantısında 6’da 1’i kadar denizin altından bir taban yayılımı yapmak lazım. Bunu yaptığınız zaman dalga kendini kırarak kıyaya vurur ve etkisi azalır. İnşaat henüz başlamadı. Umarım bu tedbirleri alırlar ve hastaneyi kurtarırlar” dedi.

HABER: SAFİYE SELÇUK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap