SON DAKİKA



Haber > Rize > Tarkan'dan Rize'deki taş ocağı protestosuna destek

Tarkan'dan Rize'deki taş ocağı protestosuna destek

27 Nisan 2021 Salı - 12:02




Rize'deki taş ocağı gerginliğinde Tarkan'dan hemşehrilerine destek geldi.





Rize'de uygulanacak proje için deniz üzerindeki alanın dolgusu kapsamında İkizdere'den 16 milyon tona yakın taş alınması kararlaştırılan gerginliğe Tarkan da dahil oldu. Ünlü şarkıcı hemşehrilerine destek vererek, "İçim yanıyor benim de. Haklı isyanınızı derinden hissediyorum ve bu mücadelenizde tüm kalbimle yanınızdayım" dedi. Tarkan'ın paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Rize'de Lojistik Merkez ve Liman projesinin inşa edileceği deniz üzerindeki alanın dolgusu için 16 milyon tona yakın taş alınması kararlaştırılan İkizdere ilçesi Gürdere ve Cevizlik köyünde taş ocağı açılacak olmasına yöre halkının tepkisi devam ediyor.

"İÇİM YANIYOR BENİM DE"

Rize İkizdereli olan ünlü sanatçı Tarkan Tevetoğlu da hemşerileri için sosyal medya hesabında paylaşımda bulundu. İkizdere ziyareti sırasında baba ocağı Rüzgarlı köyünde çekilen fotoğrafını paylaşan Tarkan, "Canım memleketim Rize, canım İkizdere, canım hemşehrilerim! Acılı feryadınızı duyuyorum. İçim yanıyor benim de. Doğanızı, yurdunuzu korumak istemekteki haklı isyanınızı derinden hissediyorum ve bu mücadelenizde tüm kalbimle yanınızdayım" ifadelerine yer verdi. Tarkan'ın paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı.




Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap