SON DAKİKA



Haber > Rize > Saltuk Deniz, "Torpil düzeni var"

Saltuk Deniz, "Torpil düzeni var"

13 Eylül 2022 Salı - 12:33




CHP Rize il Başkanı Deniz, eğitimde liyakati gündeme getirdi





Torpil düzenini eleştiren Deniz  “Gençlerimizin geleceğiyle oynanmakta, ailelerin ve öğrencilerin daha iyi bir gelecek hayali torpil düzeni yüzünden yok edilmektedir” dedi

SÜREKLİ DEĞİŞİYOR

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz 2022-2023 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle açıklamalarda bulundu. Eğitim sistemini eleştiren Deniz, “Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz yanlış ve sürekli değişen eğitim sistemi yüzünden bir denek olarak kullanılmakta” dedi.

GELECEK HAYALİ…

Deniz “Gençlerimizin geleceğiyle oynanmakta, ailelerin ve öğrencilerin daha iyi bir gelecek hayali torpil düzeni yüzünden yok edilmektedir. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hak ettiği değeri vermeyen bu düzeni değiştireceğimiz günlere çok az kaldı” diye konuştu.

HABER: HÜSEYİN TERZİ

Bu sıcak gelişme haberidir. Kısa süre içinde güncellenecektir. Güncellemeler için sayfayı lütfen tekrar ziyaret edin.
Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Karadeniz uygulamasını akıllı cihazlarınıza ( İOS , Android ) kurabilir Twitter’da Karadeniz_GZTS hesabını takip edebilirsiniz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap