SON DAKİKA



Haber > Rize > Saltuk Deniz: İsrail savaş suçu işliyor

Saltuk Deniz: İsrail savaş suçu işliyor

19 Ekim 2023 Perşembe - 10:40




Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, İsrail’in hastane bombalayıp Filistinli vatandaşları öldürmesine tepki göstererek, İsrail’in savaş suçu işlediğini bu katliamın bir an önce durdurulması gerektiğini söyledi.





İsrail’in kadın, çocuk demeden katlettiğini belirten Başkan Deniz, “Bizim ömrümüz İsrail faşizmine ve siyonizmine karşı mücadele etmekle geçti. Bugünde aynı şeyi söylüyoruz. Masum sivilleri hastanede hedef alan İsrail’i lanetliyoruz. Bu bir savaş suçudur. Buna artık bir dur denilmelidir. Gazze’de yaşayan Filistinlileri topraklarından kaçırmak isteyen katliamcı İsrail her geçen gün şiddetin ve ölümün dozunu artırmaya devam ediyor. İsrail döktüğü masumların kanında boğulacak. Filistinli masumların ölümünü seyredenlerde elbet bir gün hesap verecektir. Başta Birleşmiş Milletler olmak üzere işlenen savaş suçunu görmezden geliniyor. Hastanede yapılan katliamda görmezden geliniyor ve sadece kınama mesajları ile geçiştiriliyor. Siyonist İsrail’e gereken cevap verilmeli, masumların hesapları sorulmalıdır” dedi.

HABER: EROL TAŞKIN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap