SON DAKİKA



Haber > Rize > Sahil yolu ölüm dolu

Sahil yolu ölüm dolu

03 Nisan 2018 Salı - 14:24




Rize’nin Karadeniz Sahil Yolu Gündoğdu mevkiinde bariyerlere çarpan Trabzon plakalı kamyonetin sürücüsü Erkan Özmısır olay yerinde hayatını kaybetti.





Son dönemlerde Karadeniz Sahil yolunda meydana gelen kazalara bir yenisi daha eklendi. Rize'de kamyonetin bariyerlere çarpması sonucu bir kişi öldü. Erkan Özmısır (40) yönetimindeki 61 LL 384 plakalı kamyonet, Karadeniz Sahil Yolu Gündoğdu mevkiinde bariyerlere çarptı. Kamyonetin devrilmesi sonucu araçta sıkışan Özmısır, itfaiyesi ekiplerince bulunduğu yerden çıkarıldı.

Özmısır, 112 Acil Servis ekiplerinin olay yerindeki müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Kaza nedeniyle yaklaşık bir saat trafiğe kapatılan Karadeniz Sahil Yolu'nun Rize yönü kamyonetin kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

Sürekli kazaların meydana geldiği Karadeniz Sahil Yolunda vatandaşlar ise, “Bu yollar artık ölüm dolu hale geldi. Bizler buralarda karayollarının inceleme yapmasını istiyoruz” diyerek yetkilileri göreve davet ettiler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap