SON DAKİKA



Haber > Rize > Rize Valisi’nin bindiği araba gündem oldu: 10 Lira gönderelim mi?

Rize Valisi’nin bindiği araba gündem oldu: 10 Lira gönderelim mi?

14 Ağustos 2021 Cumartesi - 13:27




Hükümet doğal afetler için vatandaştan para toplarken Rize Valisi’nin bindiği Audi A8 Long Luxury marka otomobil Twitter gündemine oturdu.





Hükümet, yangın, sel, deprem gibi afetlerde vatandaşa IBAN vererek yardım toplamayı gelenek haline getirmişken Rize Valisi’nin bindiği Audi marka lüks otomobil sosyal medyanın gündemine oturdu

Yüksek enflasyon, faiz ve durdurulamayan dolar kuruna aldırmayıp tasarruf yapmayan hükümet ülkenin başına gelen doğal afetlerde vatandaştan medet umuyor. Son olarak Batu Karadeniz bölgesinde meydana gelen sel felaketinin yaralarını sarmak için Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan kararıyla, yangın ve sel felaketlerinden zarar gören vatandaşlar için Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ( AFAD) koordinesinde yardım kampanyası başlatıldı.

Hükümetin ekonomiyi soktuğu durum vatandaştan para isteme boyutuna gelmişken Rize Valisi’nin bindiği Audi A8 Long Luxury marka otomobil gündeme bomba gibi oturdu. Arabanın bugünkü güncel fiyatının 3 Milyon 750 Bin olduğu ileri sürülürken hükümete çok büyük tepkiler geldi.

İşte o tepkilerden bazıları



Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap