SON DAKİKA



Haber > Rize > Rize’de Şehitlik Anıtı tamamlandı

Rize’de Şehitlik Anıtı tamamlandı

08 Haziran 2021 Salı - 11:29




Rize İl Özel İdaresi tarafından Pazar ilçesine bağlı Şehitlik Köyü'nde yapımına başlanılan “Pazar Şehitlik Anıtı” inşaatının tamamlandığı bildirildi.





Rize'nin Pazar ilçesine bağlı Şehitlik Köyü'nde geçen yıl yapımına başlanan 1 adet şehitlik anıtı, 2 adet kitabe, 32 adet şehit mozolesi ve çevre düzenlemesi imalatlarının tamamlandığı açıklandı.

Rize İl Özel İdaresi tarafından yapılan açıklamada, il genelinde bulunan şehitlerimizin kabristanlıklarının yapım ve onarım çalışmalarının 12.11.2016 gün ve 29886 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Şehitlik Yönetmeliği'ne uygun olarak idarece hazırlanan projeler doğrultusunda devam ettiği ifade edilerek, “1. Dünya Savaşı’nda bölgede mücadele ederek şehadete yürüyen şehitlerimizin kabirleri için Pazar ilçesine bağlı Şehitlik Köyü'nde 2020 yılı Temmuz ayında başlanılan anıt inşaatı tamamlandı. Geçici kabulü yapılan inşaatta 1 adet şehitlik anıtı, 2 adet kitabe, 32 adet şehit mozolesi ve çevre düzenlemesi imalatları gerçekleştirildi.“ denildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap