SON DAKİKA



Haber > Rize > Rize’de korkutan coronavirüs şüphesi! Trabzon'a sevk edildi!

Rize’de korkutan coronavirüs şüphesi! Trabzon'a sevk edildi!

19 Şubat 2020 Çarşamba - 16:29




Rize’de Uzakdoğu ülkesindeki tatilinden dönen bir kişi gribal enfeksiyon geçirmesi üzerine Coronavirüs şüphesiyle gözlem altına alındı.





Rize ve Trabzon'dan bir grup, iş için Tayland'a gitti. İsmi açıklanmayan gruptaki kişi, ülkeden dönüşünde, yüksek ateş şikayetiyle Rize Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Tayland'dan geldiği belirten hasta, koronavirüs şüphesiyle gözlem altına alındı. Rize'deki tedavisinin ardından Trabzon'daki Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen hastadan kan örneği alınırken, araştırmaya gönderildi. 

SAĞLIK BAKANLIĞI SON DURUMU AÇIKLADI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada "Koronavirüs şüphesiyle Rize Devlet Hastanesi’nde gözlem altında tutulan hastanın testleri tamamlandı. Ankara Ulusal Viroloji Laboratuvarımızda incelenen numunelerde hastanın Koronavirüs değil mevsimsel grip olduğu anlaşıldı. Hastamız bugün taburcu edilecek." ifadelerine yer verdi.

Beğendim
5
Sevdim
6
Beğenmedim
19
Üzgün
24
İnanılmaz
22

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap