SON DAKİKA



Haber > Rize > Rize’de dev fabrika için geri sayım… İkizdere’ye Can Suyu

Rize’de dev fabrika için geri sayım… İkizdere’ye Can Suyu

07 Kasım 2022 Pazartesi - 11:14




ÇAYKUR Genel Müdürlüğü tarafında planlanan ve yapımı devam eden Organik Çay Fabrikası 2023 Yaş Çay kampanyasında hizmete girmiş olacak.





Rize’nin İkizdere ilçesinde ÇAYKUR Genel Müdürlüğü tarafında yapımı devam eden Organik Çay Fabrikası 2023 Yaş Çay sezonuna yetişecek… 14 Mayıs 2022 tarihinde başlayan Fabrikanın inşaat kısmı önemli ölçüde tamamlandı. Çay Fabrikasının yapılmasını sabırsızlıkla beklediğini söyleyen vatandaşlardan Erkan Gül, “”14 Mayısta başlayan Fabrikamız ilçemize bölgemize memleketimize hayırlı olsun. Çok şükür az kaldı, bitti biter. Yıllardır bekledik. Pek yakında çok insanımıza, Hemşerimize Ekmek kapısı olacak inşallah,  İkizdere’mize bir nebze olsun Can suyu olack “deid.

ALİM’E TEŞEKKÜR

Gül, “Bu Fabrikanın yapımında desteğini, emeğini hiç esirgemeyen ÇAYKUR Genel Müdürümüz Yusuf Ziya Alim ve ekibine sonsuz teşekkür ediyoruz. Devlet içinde olan ve devletimize yakın olan Büyüklerimizden ricamızdır, Daha yaşanılabilir daha refah bir İkizdere için elinizden geleni yapın.  Biz biliyoruz yapıyorsunuz zaten ama eminim ki daha da çok şeyler yaparsınız. Ne yapalım bir İkizdere’miz ve köyümüz ve yaylamız var onlarında değerini verelim ve bilelim, kimse size bir Saklı Cennet İkizdere daha vermez” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap