SON DAKİKA



Haber > Rize > Neden vazgeçildi?

Neden vazgeçildi?

15 Ocak 2018 Pazartesi - 12:02




CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, soru önergesi ile Şehir Hastanesi’nin daha önce düşünülen yerlerden neden vazgeçildiğini sordu





CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Başbakan Binali Yıldırım tarafından yazılı olarak cevaplandırılması talebi ile soru önergesi gönderdi. Bekaroğlu, “Rize Şehir Hastanesi için yer seçimi konusunda daha önce düşünülen yerlerden neden vazgeçilmiştir? Deniz dolgusu yerine kent merkezinde bulunan çay fabrikalarının taşınarak yeni alan yaratılması ihtimali neden düşünülmemektedir?diye sordu.

RAPOR HAZIRLANDI MI?

Milletvekili Bekaroğlu ayrıca, “Bölgede kullanılacak daha fazla taş için açılacak taş ocakları, heyelan, gürültü, sarsıntı ve şev kayması gibi riskler açısından nasıl etkilerde bulunacaktır? Bu anlamda bölgenin jeolojik yapısının nasıl etkileneceği konusunda Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporu hazırlanmış mıdır?” sorusunu da yöneltti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap