SON DAKİKA



Haber > Rize > Ne oldu o iş başkan?

Ne oldu o iş başkan?

02 Eylül 2022 Cuma - 11:56




Teleferik Projesinin 2-3 dönemden beri Rizelilere vaat edilen bir proje olduğunu hatırlatan Deniz “Rizelilere sözü verilen teleferik projesi ne oldu? Vatandaşlara verilen sözler yerine getirilsin” dedi





Rize’de bir önceki dönem belediye başkanı Prof.Dr. Reşat Kasap tarafından vaat edilen Teleferik Projesi’nde herhangi bir adım atılmaması tepkilere neden oldu. Rize’de sahil dolgu alanından Dağbaşı mevkiine yapılması planlanan proje için Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, geçtiğimiz yıllarda projede değişikliğe gittiğini açıklamış çalışmaların devam ettiğini açıklamıştı. CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, projenin akıbetini sordu.

NE ZAMAN HAYATA GEÇECEK?

Deniz, Rizelilere verilen sözü hatırlatarak “Rizelilere sözü verilen teleferik projesi ne oldu? Vatandaşlara verilen sözler yerine getirilsin. İki-üç dönemdir zaten sözü verilen bir proje. Büyük bir proje diye anlattılar. Siyasetçiler dürüst olmak zorundadır. Vermiş oldukları sözü tutmak zorundadırlar. Eğer teleferik sözü verilmişse ki verilmiş. Biz de bunu ne zaman hayata geçirecekler merakla bekliyoruz” diye konuştu.

VAZGEÇTİYSENİZ AÇIKLAYIN

Teleferik Projesinin turizme de katkısı olacağını vurgulayarak belirsizliğin ortadan kalkması gerektiğine dikkat çekti. Deniz “Turizme de katkısı olacak olan bir proje. Vatandaşa hizmet verecek olan projenin de biz her zaman destekçisiyiz. Ayrıca buradaki mevzu, verilecek olan sözlerin yerine getirilip getirilmemesi. Eğer bu projeden de vazgeçtiyseniz onu da çıkıp kamuoyuna açıklayın. Biz bunu söylüyoruz” ifadelerini kullandı.

HABER: HÜSEYİN TERZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap