SON DAKİKA



Haber > Rize > Muhittin Bayrak 'Bu Ucubeyi Kim Kaldıracak?'

Muhittin Bayrak 'Bu Ucubeyi Kim Kaldıracak?'

06 Aralık 2023 Çarşamba - 12:41




Rize’de sahil yolundaki dev viyadük tepkilere neden oldu





Rize’de görüntü kirliliğine neden olan dev viyadük vatandaşın sahille bağlantısını kesiyor. Memleket Partili Bayrak “Kente yakışmayan bu viyadük derhal kaldırılmalı” dedi

Rize’de kent merkezinde sahil yolunda inşa edilen ve kentin silüetine zarar veren dev viyadük, tartışma konusu oldu. Memleket Partisi Rize İl Başkanı Muhittin Bayrak, viyadüğün kente yakışmadığını, halkın sahille bağlantısını kestiğini dile getirdi.  

Bayrak “Daha önceden defalarca çağrıda bulunduk. Bu viyadük kentte görüntü kirliliğine neden oluyor, kentin silüetini bozuyor vatandaşın sahille bağlantısını kesiyor derhal kaldırılmalı dedik. Bizim söylemlerimiz üzerine AK Parti Rize eski il başkanı İshak Alim viyadüğün kentin görüntüsünü bozduğunu ve kaldırılması gerektiğini söyledi. Yolları Dağdibi’nden yapacaklarını ve şehrin önünü açacaklarını söylediler. Projesi hazır demişti. Hatta AK Parti Rize Milletvekili Sayın Muhammet Avcı da bir açıklama yapmıştı. Projesinin hazır olduğunu ve yapım aşamasına geçileceğini dile getirmişti” dedi. 

LAF DEĞİL İCRAAT LAZIM!

Bayrak sözlerine şöyle devam etti: “Ama anladığımız kadarıyla seçim yatırımıydı. Aradan bunca zaman geçmesine rağmen hiçbir çalışma yapılmadı. Hiçbir kaynak ve proje ortada yok.  Kent merkezinde Rize’ye yakışmayan viyadük kalksın. Yerine yeni yollar yapılsın. Trafik rahatlasın. Rize’nin sahil tarafının önü açılsın. Bu viyadük insanların göz zevkini bozuyor. Acilen kaldırılmalı. Bir çalışma yapılsın istiyoruz. Konuşma değil, icraat bekliyoruz. Yeni bir proje üretilsin dedik. Hatta çözüm önerisi de sunduk. Dağdibi’nden yol yapılsın veya Trabzon’da olduğu gibi dalçık projesi yapılsın. Trabzon bunu yaptı çokta güzel oldu. Bir an önce bu viyadükten kurtulmak istiyoruz. AK Partili siyasiler ‘kaldıracağız’ demişlerdi ama ortada proje yok. Laf değil icraat bekliyoruz.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap