SON DAKİKA



Haber > Rize > MHP İl Başkanı İhsan Alkan "Rize'de 5-6 belediyeyi alacağız"

MHP İl Başkanı İhsan Alkan "Rize'de 5-6 belediyeyi alacağız"

02 Aralık 2023 Cumartesi - 11:24




MHP İl Başkanı İhsan Alkan, “MHP her geçen gün gücüne güç katıyor. 31 Mart seçimleri MHP’nin Türkiye genelinde zafer seçimi olacak. Rize bu zafere katkı sağlayacak” dedi





BAŞARIMIZI KORUYACAĞIZ

MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan parti il binasında düzenlediği toplantıda gündemi değerlendirdi. Başkan Alkan, “Biz MHP olarak bütün ilçelerde kendi adaylarımızla seçime gireceğiz. Önceliğimiz Cumhur İttifakı’nın Rize’deki başarısını korumaktır” dedi.

ADAY BELLİ AMA…

Alkan, “Şu an MHP’de olan belediye başkanlarımızla devam etme düşüncesindeyiz. Merkeze bağlı beldelerde adaylarımız açıklandı. Sadece Rize Merkez’de şu anda aday adayı arkadaşlarımız var ama aday adayı açıklama yapmadık” şeklinde konuştu.

17 BELEDİYE DE MHP’Lİ ADAY…

Alkan, şöyle devam etti: “AK Parti ile beraber se.ime girebiliriz. Onun haricinde 17 belediyede MHP’li adaylarla seçime gireceğiz. Seçimlerde önceki dönemde aldığımız 3 belediyeye birkaç belediye katıp MHP’yi güçlendireceğiz. Bu şekilde bir yol haritamız olacak.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap