SON DAKİKA



Haber > Rize > Mazlumlara kol kanat açtılar

Mazlumlara kol kanat açtılar

19 Mart 2022 Cumartesi - 17:38




AKES-DER yönetimi Suriye İdlip’te yaraları sarmak için harekete geçti. Genel Başkan Hasan Kansızoğlu tarafından Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztok İdlip’e insani yardım malzemesi götürdü





Anadolu Kültür Eğitim Spor Yardımlaşma Derneği (AKES-DER) örnek çalışmalarına devam ediyor. AKES-DER yönetimi Suriye İdlip’te yaraları sarmak için harekete geçti. Genel Başkan Hasan Kansızoğlu tarafından Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztok İdlip’e insani yardım malzemesi götürmek için görevlendirildi. Genel Başkan Yardımcısı Öztok götürdüğü insani yardım malzemelerini (gıda-battaniye) tespiti yapılan ailelere kendi elleriyle teslim etti.

YARALARI SARIYORUZ

AKESDER Genel Başkanı Hasan Kansızoğlu konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Dernek olarak her zaman mazlumların ve ihtiyaç sahibi kişilerin yanında olduklarını kaydeden Kansızoğlu, “AKES-DER olarak her zaman olduğu gibi yine mazluma kol kanat açtık. Yaralarını hep beraber sarmaya gayret gösterdik.  Vesile olandan, emek verenden Rabbim razı olsun. Çalışmalarımız aynı samimiyetle devam edecek” dedi.



Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap