SON DAKİKA



Haber > Rize > Kenya ile Çay Üretimi konusunda iş birliği

Kenya ile Çay Üretimi konusunda iş birliği

05 Aralık 2023 Salı - 13:54




Rize ile Kenya arasında Çay Üretimi konusunda bilgi alışverişi





Kenya Çay Borsası Başkanı Paul Mutegi, Kenya Devleti Çay kurumu Teknical KTDA Başkanı Francis Miano, Tea Brokers East Africa Ceosu Denis George, KTDA Boara Member, John Mithamo, Türk İş insanı Celal Aydoğdu , Ceo Zübeyir Taşkın, Türkiye Temsilcisi Ebru Kavalcı. ASKON Rize Şubesini ziyaret ederek ticari tamaslarda bulundular.Bir çok ticari konuda görüş alış verişi yapıldığı gibi çay ticareti konusunda da bilgi alış verişinde bulunuldu.

Baskan Recep Ali Karakoyun Kenya dünyanın en büyük çay üreten ülkelerinden biri, Kenya ile birçok ticari temasta bulunacağız, aynı zamanda çay üretimi konusunda bilgi paylaşımında bulunacağız. Önümüzdeki aylarda Kenya’ya düzenleyeceğimiz ticari gezimizle Kenya ve Rize arasında bir ticaret köprüsü kurma hedefimiz var. Ülkemize yapabileceğimiz en büyük hizmet üretip dünyaya satmaktır. ASKON Rize Şubesi tüm yapılanmalarını bu amaç kapsamında yapmaktadır.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap