SON DAKİKA



Haber > Rize > Kadro vaadi yetine getirilmeyen ÇAYKUR işçileri, AKP Rize İl Başkanlığını bastı: Hani verilen sözler nerede?

Kadro vaadi yetine getirilmeyen ÇAYKUR işçileri, AKP Rize İl Başkanlığını bastı: Hani verilen sözler nerede?

24 Haziran 2023 Cumartesi - 09:18




AK Parti Rize İl Başkanlığı binası önünde toplanan ÇAYKUR işçileri, kadro sözlerinin tutulmamasına tepki gösterdi. İşçiler, İşçiler il başkanı Ayar ile görüşmek istediler, ancak talepleri kabul edilmedi.





Editör: Erol ÜZEN

GÖZALTI İDDİASI!


Rize'de mevsimlik işçiler, AK Parti Rize İl Başkanlığı binasının önünde kadro sözünün yerine getirilmemesine tepki gösterdi. İşçiler, AK Parti İl Başkanı Hikmet Ayar ile görüşme taleplerini iletmek amacıyla bir araya geldi. Ancak polis müdahalesiyle birlikte iki işçinin gözaltına alındığı iddia edildi.

ARKAMIZDA DEĞİL…

ÇAYKUR işçilerinden Yılmaz Altıkulaç, “AK Parti İl Binasına gittik. Bizleri muhatap almadılar. İl Başkanı sayesinde çevik kuvvet tarafından dışarıya atıldık. Hakkımızı istediğimiz için iki arkadaşımız gözaltına alındı. Sendikamız var ne yazık ki onlar da arkamızda değil” diye konuştu.

HAKKIMIZI İSTİYORUZ

Altıkulaç, “Cumhurbaşkanının bizlere verdiği sözün yerine getirilmesini istediğimiz için il binasına gittik. Ama 3 aydır muhatap bulup konuşamıyoruz. Biz hakkımızı istiyoruz. Bizler polisin yanındayız. Taşkınlık etmek istemedik. Bizim yukarıda aldığımız sözle aşağıdan alınan sözler aynı olmadı” dedi.

Haber: Safiye SELÇUK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap