SON DAKİKA



Haber > Rize > İYİ Partili Hacısüleymanoğlu AK Parti Rize milletvekillerine sordu: ÇAYKUR satılacak mı?

İYİ Partili Hacısüleymanoğlu AK Parti Rize milletvekillerine sordu: ÇAYKUR satılacak mı?

30 Temmuz 2023 Pazar - 12:00




İYİ Parti Rize İl Başkanı Av. Kürşat Hacısüleymanoğlu, ÇAYKUR’un satışı söz konusu mudur? Eğer böyle bir teşebbüs olursa ÇAYKUR’un önünde kendimize zincirler, satışa izin vermeyiz” dedi.





BAZI ANLAŞMALAR İMZALANDI!

İYİ Parti Rize İl Başkanı Av. Kürşat Hacısüleymanoğlu Varlık Fonu’nda bulunan ÇAYKUR’un geleceği ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Hacısüleymanoğlu “Geçtiğimiz haftalarda cumhurbaşkanlığı heyeti ile Birleşik Arap Emirlikleri’nde birtakım anlaşmalar imzalanmıştır” dedi.

SATILACAKLAR ARASINDA VAR MI?

Başkan Hacısüleymanoğlu, “Sayın cumhurbaşkanı ziyaret dönüşü ‘Biz neyi satıp satmayacağımızı iyi biliriz’ demiştir. Sayın cumhurbaşkanı bu sözü söylerken satacakları arasında Varlık Fonu’nda olan ÇAYKUR var mıdır” diye sordu.

ASLA MÜSAADE ETMEYİZ

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ile AK Parti Rize Milletvekilleri Muhammet Avcı ile Harun Mertoğlu’na seslenen Hacısüleymanoğlu “ÇAYKUR’un satışı söz konusu mudur? Böyle bir satış olursa ÇAYKUR’un önünde kendimizi zincirleyecek, satışa müsaade etmeyeceğiz” dedi.

Haber: İlyas GÜR

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap