SON DAKİKA



Haber > Rize > Erdoğan'dan dikkat çeken çay kararı! Tepkiler sonrası geri adım

Erdoğan'dan dikkat çeken çay kararı! Tepkiler sonrası geri adım

13 Ağustos 2021 Cuma - 17:43




Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın, Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde çay fırlatmaması dikkatlerden kaçmadı.





Rize'de selden etkilenen vatandaşlara çay fırlatan, sonrasında Marmaris'te yangın bölgesine gidip yine otobüsten halka çay atan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın, selin vurduğu  Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde çay fırlatıp-fırlatmayacağı merak konusu olmuştu. 

BU SEFER FIRLATMADI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın, Marmaris'teki çay atma olayı sonrası gelen tepkilerin ardından Kastamonu'da çay fırlatmaması dikkatlerden kaçmadı.

Öte yandan Erdoğan bölgede, "Kastamonu ve çevresinde yaşanan felaketlerde hayatını kaybeden, zarar gören vatandaşlarımızın üzüntüsü, milletimizin ortak üzüntüsüdür. Devlet olarak felaketin ilk anından itibaren sizlerle beraberiz. AFAD başta olmak üzere Kızılay'ımız da araç gereçleriyle burada. Aşından yemeğine ne gerekiyorsa hepsini yaptık, yapıyoruz, yapacağız." açıklamasında bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap