SON DAKİKA



Haber > Rize > Erdoğan: Ayder'deki kaçak yapılar yıkılacak

Erdoğan: Ayder'deki kaçak yapılar yıkılacak

16 Ağustos 2020 Pazar - 13:45




Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayder Yaylası'nda yaptığı incelemeler sonrası, buradaki kaçak yapıların yıkılacağını söyledi.





Rize'deki 2. gününde Güneysu ilçesindeki evinden çıkarak makam aracıyla Güneysu İlçe Stadı'na geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan burada kendisini bekleyen helikopterle Ardeşen ilçesine geçti.

Ardeşen İlçe Stadı'na iniş yapan helikopterden inen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu kez karayolu ile Çamlıhemşin ilçesinin Ayder Yaylası'na gitti.

Ayder Yaylası'nda incelemelerde bulunan Erdoğan buradaki kaçak yapılarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

ALT YAPI SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ

Erdoğan burada yaptığı açıklamada "2022'nin sonunda yeni bir Ayder ortaya çıkacak. Bizzat takip ediyoruz. Önce alt yapıyı sonra konutları süratle bitireceğiz. Gerek iç gerek uluslararası turizme açmak niyetindeyiz. Havalimanımız da tabi bitecek. Yeni Ayder her şeyi ile çekim alanı olacak. Tüm çalışmaları hızlandırıyoruz. Baba ocağında olmaktan daha güzel bir his olamaz. Allah rahmet etsin. Sağ olun" dedi.


"KAÇAK YAPILARIN ÜZERİNDE ISRARLA DURUYORUZ DURACAĞIZ"

Kaçak yapılar için kimse kusura bakmasın diyen Erdoğan "Kaçak yapıların üzerinde ısrarla duruyoruz. Kaçak yapılar yıkılacak. Restoransa restoran. Bina ise bina. Hak sahiplerine hakları verilecek ancak kaçak yapılara müsaade etmemiz mümkün değil. Uzungöl de aynı şekilde Trabzon'da bir çekim alanı. Burada da aynı şekilde hassasiyetlerimizi gözetmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap