SON DAKİKA



Haber > Rize > Diyoruz ki! Rize Belediyesi Vatandaşları Uyardı

Diyoruz ki! Rize Belediyesi Vatandaşları Uyardı

31 Ocak 2024 Çarşamba - 09:04








Rize Belediyesi, kurumsal kimliği ve üst düzey yöneticilerinin adlarının kullanılarak bazı vatandaşlardan yardım talep edildiğine dair şikayetler aldıklarını duyurdu.

Belediyeden yapılan açıklamada, bu tür taleplere itibar edilmemesi ve herhangi bir bilgi, ödeme veya yardım yapılmaması istendi.

Rize Belediyesinden konu hakkında yapılan açıklamada, "Rize Belediyesi olarak, kurumsal kimliğimiz ve üst düzey yöneticilerimizin adlarının kullanılarak bazı vatandaşlarımızın telefonla aranarak yardım talep edildiği bilgisine ulaştık. Ancak, kamuoyuna önemle duyurulur ki; Belediyemi-zin hiçbir şekilde böyle
bir uygulaması bulunmamakta ve nakdi yardım toplanmamaktadır.

Bu tür taleplere kesinlikle itibar edilmemesini ve herhangi bir bilgi, ödeme veya yardım yapılmamasını önemle rica ederiz.

Vatandaşlarımızın güvenliği açısından, bu tür dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli olmalarını ve herhangi bir şüpheli durumda doğrudan Belediyemiz ile iletişime geçmelerini önemle hatırlatırız" ifadeleri kullanıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap