SON DAKİKA



Haber > Rize > ÇAYKUR işçisi ile bir araya gelen CHP’li Ocaklı’dan kadro açıklaması

ÇAYKUR işçisi ile bir araya gelen CHP’li Ocaklı’dan kadro açıklaması

28 Haziran 2023 Çarşamba - 13:02




CHP olarak ÇAYKUR işçisine söz verdiklerini dile getiren Ocaklı, “Sözümüzün arkasındayız, bu sözün gereği olarak yasa teklifi hazırlıyoruz. Bayramdan sonra girişimde bulunacağız” dedi





Editör: Erol ÜZEN

YASA TEKLİFİ HAZIRLANIYOR


CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, ÇAYKUR’a ait İyidere’deki paketleme fabrikasına giderek, geçici işçilerin haklı kadro taleplerine destek verdi. Ocaklı, CHP olarak kadro sözünün arkasında olduklarını vurgulayarak bu sözün gereği olarak yasa teklifi hazırlığı yaptığını dile getirdi.

VAATLERDE BULUNDULAR

Milletvekili Ocaklı, ÇAYKUR işçisine kadro için bayramdan sonra yasal girişimde bulunacağını söyledi. Diğer bütün partilerinde ÇAYKUR işçilerine çeşitli vaatlerde bulunduğunu ifade eden Ocaklı, iktidar partisi AK Parti’nin de çalışma süresini artırma sözü verdiğini de sözlerine ekledi.

RİZELİLERDEN BİR İHTAR DAHA…

İktidar partisi AK Parti’den işçinin hakkını vermesini isteyen Ocaklı, aksi halde yerel seçimlerde Rizelilerin iktidara bir ihtar daha vereceğini söyledi. Ocaklı, ÇAYKUR işçilerinin haklı taleplerinin destekçisi olacağını belirterek, bu haklı taleplerin takipçisi olacağının sözünü verdi.

Haber: İsmail DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap