SON DAKİKA



Haber > Rize > Bu ucubeyi kim kaldıracak?

Bu ucubeyi kim kaldıracak?

06 Aralık 2023 Çarşamba - 14:31




Memleket Partili Bayrak Rize’de halkın sahille bağlantısını kesen dev viyadüğe tepki gösterdi.





Bayrak “Bir an önce bu viyadükten kurtulmak istiyoruz. AK Partili siyasiler ‘kaldıracağız’ demişlerdi ama ortada proje yok. Laf değil icraat bekliyoruz. Bu viyadüğü kim kaldıracak” diye sordu.

SÖZ VERDİLER AMA

Rize’de kent merkezinde sahil yolunda inşa edilen ve kentte görüntü kirliliğine neden olan dev viyadük, tartışma konusu oldu. Memleket Partisi Rize İl Başkanı Muhittin Bayrak, dev viyadüğün hem kentin silüetini bozduğunu hem de halkın sahille bağlantısını kestiğini dile getirdi. Bayrak, viyadüğün kaldırılması için AK Partili siyasilerin söz verdiğini ancak sözlerini tutmadıklarını belirtti.

TRABZON DALÇIKLA ÇÖZDÜ

Bayrak “AK Partili siyasiler aylar öncesinden söz verdiler ama yapmadılar. “Bu viyadük insanların göz zevkini bozuyor. Acilen kaldırılmalı. Bir çalışma yapılsın istiyoruz. Konuşma değil, icraat bekliyoruz. Yeni bir proje üretilsin dedik. Hatta çözüm önerisi de sunduk. Dağdibi’nden yol yapılsın veya Trabzon’da olduğu gibi dalçık projesi yapılsın. Trabzon bunu yaptı çokta güzel oldu” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap