SON DAKİKA



Haber > Rize > Bir anlık dikkatsizlik işte sonuç. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazayı güvenlik kamerası kaydetti

Bir anlık dikkatsizlik işte sonuç. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazayı güvenlik kamerası kaydetti

25 Nisan 2022 Pazartesi - 13:00




Rize'nin Çayeli ilçesine bağlı Büyükköy beldesinde yol dikkatsiz bir şekilde çıkan sürücü az daha faciaya neden oluyordu. Üç otomobil birbire girdi ortalık savaş alanına döndü. O anlarda güvenlik kamerası kayıttaydı.





Rize'nin Çayeli ilçesine bağlı Büyükköy beldesinde yola aniden çıkan motor, 3 aracın karıştığı zincirleme kazaya sebep oldu.

Kaza Büyükköy belde merkezinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, grup halinde doğa gezisine çıkan motorcu gruptan bir kişinin aniden yola çıkması sonucu arkadan gelen 53 AG 436 plakalı araç motora çarpmamak için yaptığı manevra, kaza yapmasına sebep oldu. Araç yaptığı manevra ile ilk olarak arkadan kamyonete çarparken, sürücüsünün hâkim olamadığı araba geriye doğru kayarak yol kenarında park halinde bulunan panelvan minibüse çarparak durabildi. Olay yerinde bulunan vatandaşlar tarafından anında yapılan müdahaleyle kaza yapan araç içerisindeki kişiler çıkarıldı. Kaza anı ise bölgedeki bir iş yerine ait güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap